İslam Memiş'ten dikkat çeken altın açıklaması

İslam Memiş'ten dikkat çeken altın açıklaması
Altın uzmanı İslam Memiş bugün düşen altın fiyatları sonrası dikkat çeken bir yorumda bulundu. Gram altın satılır mı alınır mı sorusuna da cevap veren İslam Memiş yazık olacak deyip uyardı.

UZMAN İSİMDEN DİKKAT ÇEKEN ALTIN AÇIKLAMASI

Altın fiyatları Rusya ve Ukrayna arasında İstanbul Dolmabahçe’de gerçekleştirilen müzakere görüşmelerinden kısmi ateşkes çıkınca bir miktar geriledi. Gram altın fiyatları sert düştü. Dolar kuru geri çekildi. Altın Uzmanı İslam Memiş ise altın fiyatları yorumu ile takipçileri uyardı. Peki, gram altın satılır mı yoksa gram altın alınır mı? İşte İslam Memiş altın yorumu

ALTIN FİYATLARINDA İSTANBUL BAHARI

Rusya ve Ukrayna arasında İstanbul’da da süren görüşmelerde olumlu hava hakim oldu. Piyasalarda İstanbul baharı yaşanırken altın fiyatları da geri çekildi. Gram altın fiyatı sert düştü. Gram altın 882 TL’ye kadar düştü. Gram altın fiyatları şu dakikalarda 899 TL’den işlem görüyor. ONS altın fiyatı ise 1913 dolar seviyesinde. Gümüş gram fiyatı 11,48 lira civarında hareket ediyor.

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN YORUMU: ALINIR MI SATILIR MI?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın satılır altın alınır mı diye merak edenleri yakından ilgilendiren bir yorumda bulundu. İslam Memiş’e göre bu saatten sonra gram altın satan ağlayacak ve yazık olacak.

İslam Memiş’in sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı altın fiyatları yorumu şöyle:

“Gram altın 882 gram gümüş 11,25 lira.
Ons altın 1.890 $ ons gümüş 23,97 $
Bu iş bitmiştir.
Bundan sonra satan, hep ağlayan olacak.
Yazık olacak.”
İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN YORUMU TAHMİNİ

İslam Memiş gram altın fiyatlarında yıl içinde 1450 TL öngörüsünü yineleyerek, “Benimle dört haneyi beklermisiniz? 1.450 Lira.” yazdı.

Uzman isim İslam Memiş gümüş gram fiyatı için de takipçilerine seslenerek, “Benimle gümüşü 20 lira beklermisiniz?” diye sordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar