İsimsiz AKP'liden flaş oy çıkışı: Düşüş seyri...

İsimsiz AKP'liden flaş oy çıkışı: Düşüş seyri...
Yapılan pek çok ankette büyük oy kaybı yaşadığı gözlemlenen AKP'de alarm zilleri çalarken, hükümete yakın gazeteye konuşan ve isminin paylaşılmasını istemeyen bir AKP'li yetkili, düşüşe geçen oyların yeniden artmaya başladığını iddia etti.

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere ekonomik kriz ile girecek AKP''den kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor.

İktidara yakın Türkiye Gazetesi''nde yer alan haberde, ismi verilmeyen bir AKP''li kurmayın, “Bu senenin başından itibaren AK Parti oylarında bir düşüş seyri vardı. Önce bu düşüş durdu, ardından son iki aydır yükseliş trendine girdiğini sahada gözlemledik. İlk sahaya çıktığımız Temmuz başından bugüne geldiğimizde seçmende AK Parti açısından önemli bir değişim söz konusu. İlk başta bize karşı tereddütle yaklaşan bir kitle vardı. Ama özellikle bir aylık çalışma sonucunda bu tereddüttün ortadan kalktığını gördük…” şeklinde bir değerlendirme yaptığına yer verildi.

“Kararsız seçmen AK Parti’ye dönüyor” başlık haberde, “Anketlerde AK Parti’nin oylarının üç ay önceye göre 1,5-2 puan yükseldiği tespiti var. Seçime kadar bu seyrin devam edeceğini öngörüyoruz” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar