AKP'den sosyal konut sonrası yeni adım: Canlı yayında açıkladı

AKP'den sosyal konut sonrası yeni adım: Canlı yayında açıkladı
AKP'nin seçim öncesi attığı adımlara bir yenisi daha eklenmek üzere. CNN Türk ekranlarında canlı yayına katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, TOKİ'nin başlattığı sosyal konut sonrası atılacak yeni adımları açıkladı.

HERKESİ İLGİLENDİRİYOR! UCUZ EVDEN SONRA SIRA ONLARDA

Seçimlerin yaklaşması ile dar gelirli ve emekliyi hatırlayan AKP''den yeni bir açıklama daha geldi.

CNN Türk ekranlarında canlı yayın konuğu olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ''ÖTV ve KDV indirimi gelecek mi?'' sorusu ve daha fazlasına yanıt verdi.

AKP Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir; ''Gençlerin bilgisayar ve elektronik alanlarda KDV indirimi beklentisi var. Onlarla ilgili bakanlarımız çalışmaları yürütüyor'' dedi. AK Parti''nin vatandaşın beklentilerine her zaman karşılık verdiğini belirten Kandemir; EYT için de konuştu.

''HAKSIZLIK OLMAYACAK''

EYT''nin çok teknik bir konu olduğunu belirten Erkan Kandemir; ''Ne EYT''nin dışında kalanlara bunun bedelini ödetmeliyiz ne de EYT''li arkadaşlarımıza haksızlık yapmalıyız, bunun dengesini tutturmak çok önemli'' dedi.

ARAÇ FİYATLARI

''Gençlerin bilgisayar ve elektronik alanlarda KDV indirimi beklentisi var. Onlarla ilgili bakanlarımız çalışmaları yürütüyor'' diyen Kandemir; otomobille ilgili düzenleme ihtimali hakkında yorum yapmadı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar