AKP’de peş peşe istifa depremleri!

AKP’de peş peşe istifa depremleri!
İktidar partisinde bir günde iki istifa haberi geldi. AKP'den istifa edip geri dönen Mamak belediye meclisi üyesi Esra Yılmaz ve Adıyaman’da AKP’nin kurucularından olduğunu söyleyen bir vatandaş, e-Devlet’ini açarak istifa etti.

AKP’nin ülkeyi içine soktuğu durum, kendi partilileri tarafından da rahatsızlık ve kavga konusu oldu. Bugün iki kişi AKP’den istifa etti.

AKP''den istifa edip geri dönen Mamak belediye meclisi üyesi Esra Yılmaz, partisinden tekrar istifa ederek, İYİ Parti saflarına geçti.

Akşener ve Yılmaz''ın bir araya geldiği toplantıya Ankara İl İYİ Parti Genel Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara İl İYİ Parti Grup Başkan Yardımcısı Adnan Beker ve partililer katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti''ye katılan Esra Yılmaz''ın parti rozetini taktı.

Yılmaz, bu anları sosyal medya hesabından "Samimiyet, sevgi, şefkat, güzellik ve iyilik galip gelecek" sözleriyle paylaştı. İYİ Partisi Mamak İlçe Başkanı Habib Şeker de Yılmaz''ın partileriyle ilgilendiğini ifade ederek, "AK Mamak Parti İl Meclis Üyesi Esra Yılmaz istifa ederek partiye katıldı. Bizim İYİ. Belki faydası olur inşaAllah" dedi.

KILIÇDAROĞLU’NUN KARŞISINDA İSTİFA ETTİ!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman ziyareti sırasında bir esnafın dükkanına girdi. Kemal Kılıçdaroğlu''nun Adıyaman''da ziyaret ettiği bir esnaf "Ben AK Parti''nin kurucu üyelerinden biriyim, şu anda bile aktifim. Ama yanımda şu an bunu iptal edeceğim ben. e- Devletime girdim” diyerek, AKP''den telefon üzerinden e-Devlete girerek istifa etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar