"Uyan Erzurum hırsız var" pankartı! Taşkesenlioğlu'ndan 180 milyon doların hesabı soruldu

"Uyan Erzurum hırsız var" pankartı! Taşkesenlioğlu'ndan 180 milyon doların hesabı soruldu
Erzurum'da bir üst geçitte, Sedat Peker’in yayınladığı rüşvet ve yolsuzluk iddialarında adı geçen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nu protesto etmek için "180 milyon dolar nerede? Çaldıklarınızın hesabını vereceksiniz. Uyan Erzurum hırsız var" pankartı asıldı.

Geçtiğimiz aylarda yayımladığı twit serisinde büyük yolsuzluk ağından bahseden Sedat Peker, yaptığı paylaşımlarda Sermaye Piyasaları Kurumu (SPK) Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den 12 milyon TL rüşvet istediğini iddia etmişti.

Peker, Sineren’in bu parayı ödeyemeyeceğini söylemesi üzerine bir arkadaşı tarafından Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’na yönlendirildiğini öne sürmüştü.

Halk TV’nin aktardığına göre, kamuoyu gündeminde de büyük yankı uyandıran rüşvet ağı iddialarına Erzurum''dan pankartlı protesto geldi.

Erzurum''da Üniversite Kavşağı’ndaki üst geçide "180 milyon dolar nerede? Çaldıklarınızın hesabını vereceksiniz. Uyan Erzurum hırsız var" yazılı pankart asıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar