İlk işleri beni sigortadan men etmek oldu! Kansere yakalanan Tanyeli'den gündem olan açıklama

İlk işleri beni sigortadan men etmek oldu! Kansere yakalanan Tanyeli'den gündem olan açıklama
Kanserle mücadele eden eski oryantal sanatçı Tanyeli, kanser tanısı konulmadan önce dans eğitmenliği yaptığı akademiden işten çıkarıldığını ve sigortasının iptal edildiğini söyleyerek eski çalıştığı kuruma sitem etti.

Tanyeli, hastalığı öncesi dans eğitmenliği yaptığı akademiden işten çıkarıldığını ve sigortasının iptal edildiğini belirterek, "İlk işleri beni sigortadan men etmek, işten atmak oldu. ‘Burası her zaman senin yerin, iyileşince tekrar görüşürüz’ dediler. Çok kibarlardı ama asıl o dönem sigortaya ihtiyacım vardı" ifadelerini kullandı.

TANYELİ 1.5 MİLYON LİRA BAĞIŞIN GERÇEK OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Tanyeli, sanatçı dostları tarafından düzenlenen moral gecesinde kendisi için toplandığı iddia edilen 1.5 milyon lira bağışın gerçek olmadığını belirtti. "Maalesef o rakamlar yok. Olsaydı ‘oh’ derdim, başka bir şey demezdim" diyen Tanyeli, gerçek durumu dile getirdi.

.jpg

KANSERDEN KURTULMA UMUDU KAPANDI

Ameliyatla kanserden kurtulma umudunun da kapandığını ifade eden Tanyeli, "Arter ve toplardamar içinde olduğu için davetsiz misafirim, ameliyat durumum kapanmış durumda. İyi tarafı da hiç yayılma olmadı. Tedavi yöntemlerini araştırıyorum. Şimdi ayaktayım, gün içinde serum alıyorum, kalkıp hayatın içine karışıyorum. Bir şeyler yaptığımda kanlı canlı oluyorum" şeklinde konuştu. Tanyeli, yaşadığı bu süreçte umudunu kaybetmeden mücadele ettiğini vurguladı.

hjh.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar