Cezaevinde olan Dilan Polat kime göndermede bulundu! Kara para aklama suçundan tutuklanmıştı

Cezaevinde olan Dilan Polat kime göndermede bulundu! Kara para aklama suçundan tutuklanmıştı
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklu bulunan Dilan Polat kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kime göndermede bulundu. Polat, eşi Engin Polat'la olan fotoğrafını "Geciken adalet adalet değildir" sözleriyle paylaştı.

Sosyal medya dünyasının tanınmış isimlerinden Dilan Polat, kara para aklama suçlamalarıyla cezaevinde geçirdiği 4 aylık sürenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Polat, eşi Engin Polat'la birlikte çektirdiği bir fotoğrafı "Geciken adalet adalet değildir" notuyla paylaştı.

dilan-polat-1-sfss-cover-1.webp

NE OLMUŞTU

Lüks yaşam tarzı ve güzellik merkezi işletmesiyle tanınan Dilan Polat, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelmekteydi. Son zamanlarda katıldığı bir programda yaptığı harcamaların yüksekliği ve MASAK tarafından yapılan incelemeler sonucunda kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

tt.jpg

DİLAN POLAT’A 8 yıl 4 ay HAPİS CEZASI İSTENDİ

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki suçlamalar netleştiğinde ise ceza talepleri ortaya çıktı. Dilan Polat'a hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 ay, Engin Polat'a ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapis cezası istenmekte.

r55r.jpg

"GECİKEN ADALET ADALET DEĞİLDİR"

Uzun bir sessizlik döneminin ardından Dilan Polat, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile takipçilerine mesaj verdi. Paylaşımında eşiyle olan mutlu bir anlarını paylaşan Polat, adaletin geciktiğini belirterek, "Geciken adalet adalet değildir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar