Suç örgütü lideri Adnan Oktar ile Dilan Polat’ın benzerliği dikkat çekti! Her AVM ziyaretinde...

Suç örgütü lideri Adnan Oktar ile Dilan Polat’ın benzerliği dikkat çekti! Her AVM ziyaretinde...
Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın, Dilan Polat gibi AVM tutkunu olduğu ortaya çıktı. Oktar'ın, her AVM ziyaretinde minimum 200 bin lira harcama yaptığı öğrenildi.

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre, Adnan Oktar'ın da Dilan Polat gibi AVM'lerde yüksek miktarda para harcama tutkusu varmış. “Bir AVM'de günlük 750 bin lira harcıyorum' diyen Dilan Polat, bu açıklamasından sonra MASAK tarafından mercek altına alınmıştı. Polat, kısa bir süre sonra "Kara para aklamak" ve "vergi kaçırmak" suçlarından tutuklandı.

Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 4'ü tutuklu, 42'si firari toplam 72 kişi hakkında düzenlenen yeni iddianamede, Oktar'ın AVM'lerde yaptığı yüksek harcamalar dikkat çekti. İddianamede, Oktar'ın alışveriş merkezlerindeki harcamalarının vatandaşlara maddi gücünü göstermek ve etkilemeyi amaçladığı ifade edildi.

946jpg-dphapaxbxea2jtvrscxj5w.jpg

HER AVM ZİYARETİNDE 200 BİN HARCAMA YAPTIĞI ÇIKTI

İtirafçı ve şikayetçi ifadelerine göre, Oktar'ın tutuklanmadan önce her AVM ziyaretinde minimum 200 bin lira harcama yaptığı, bu tutarın altında alışveriş merkezinden ayrılmadığı belirtildi. İtirafçı isimlerden biri olan Adnan T., verdiği ifadede, Oktar'ın para gücünü göstermek için işine yaramayacak her şeyi aldığını ve en az 200 bin lira harcamadan AVM'den çıkmadığını dile getirdi. Ödemelerin genellikle İbrahim Seral Köprülü ve Rasin Kotil tarafından yapıldığı belirtildi.

1061958360-0-0-729-410-1920x0-80-0-0-87817fe3016e73a36f1794b5844afad6.jpg

HARCAMALARI İNFAK ADI ALTINDA YAPIYORMUŞ

Benzer şekilde "müşteki" sıfatıyla ifade veren R. M. de Oktar'ın aylık alışverişinin minimum 200 bin lira olduğunu ve örgüt üyelerinin kazançlarını Oktar'a sunduklarını ifade etti. Oktar'ın harcamalarının büyük bir kısmının infak adı altında yapıldığı belirtildi.

139635.jpg

dilan-6397.jpg

dilan-polat-1-sfss-cover-1.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar