İktidara yakın medyaya sitem eden Soylun'nun suskunluğunun nedeni ortaya çıktı: Bütün hesaplarını bunun için yapıyor

İktidara yakın medyaya sitem eden Soylun'nun suskunluğunun nedeni ortaya çıktı: Bütün hesaplarını bunun için yapıyor
Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanlığı'na atanmasının ardından dikkat çeken operasyonları devam ederken eski İçişleri Bakanı Soylu'nun, suskunluğunun nedeni ortaya çıktı.

İçişleri Ali Yerlikaya’nın göreve gelmesiyle beraber gerçekleştirdiği operasyonlarla gündemden düşmüyor. Bu durumun ardından Süleyman Soylu ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanlığı'na atanmasının ardından yaptığı çalışmalar bir hayli dikkat çeker oldu.

Gazeteci Nuray Babacan’ın kaleme aldığı yazısında Yerlikaya’nın yaptığı operasyonların yanı sıra Cumhuriyetin 100. yılına dair paylaşımı ve 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıldönümüne yönelik paylaşımları ile bir kez daha dikkat çekti.

Bu durum ise muhalefetin takdirini kazanırken AKP içinde farklı yankılara neden oldu.

Babacan’ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

SOYLU SİTEM ETTİ

Konu, İçişleri Bakanlığı’ndan açılmışken, başlığımıza konu olan eski bakan Süleyman Soylu’ya gelelim. Soylu’nun özellikle iktidar medyasına çok içerlediği iddia ediliyor. Kulis bilgilerine göre, son mafya operasyonlarına ilişkin haberler yapılırken, kendisiyle ‘intisaplı’ ifadesinin kullanılmasından çok rahatsız olmuş Soylu. İntisaplı biliyorsunuz bağlantılı-ilişkili demek.

SOYLU BEKLEMEDE

Soylu, şimdilik İstanbul Milletvekili olmanın gereği dışında bir şey yapmıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı istese de şansı olmadığını biliyor. Bir kez daha Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan siyasette olduğu sürece de bu pozisyonunu koruyacağı, tüm hesaplarını sonrası için yaptığı anlatılıyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar