Yerel seçim öncesi Kemal Kılıçdaroğlu neden ofis açıyor! Fatih Altaylı CHP’yi karıştıracak detayı açıkladı

Yerel seçim öncesi Kemal Kılıçdaroğlu neden ofis açıyor! Fatih Altaylı CHP’yi karıştıracak detayı açıkladı
Fatih Altaylı, yerel seçim öncesinde ofis açtığı iddia edilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun amacını açıkladı.

Gazeteci Fatih Altaylı, 13 yıllık genel başkanlık görevine veda eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun ofis açtığı iddialarına ilişkin konuştu.

Youtube hesabından paylaştığı videoda iddiayı değerlendiren Altaylı, bu ofisin hangi amaçla açıldığını söyledi.

lll.jpg

Altaylı, şöyle konuştu:

Yalakalık kisvesi altında farklı amaçlar var. Kemal Bey de buna inanmış olabilir. Kemal Bey de zaten böyle düşünüyor olabilir, bilemiyoruz. Çünkü Kemal Bey'in kafasında ne geçtiğini anlamak çok kolay değil. Kemal Bey’de pokerface hali var. Oradan CHP'ye etki etmek, CHP'yi karıştırmak, CHP'nin içinde farklı odaklar yaratmak ve CHP'nin yerel seçimlerde başarısız olmasını sağlamak için oradan devreye girecek olabilir. Çünkü aksi takdirde sokağa para atmaktır.

lll-001.jpg

“OFİSİN PARASINI ONLAR ÖDEYECEK”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilindiği kadarıyla zengin biri olmadığını söyleyen Altaylı, “Tamam seçim döneminin çok büyük bir parası buharlaştı. Nereye gitti bilmiyoruz ama Kemal Bey cebe atmamıştır. Ama şu olabilir, o paraları indiregandi yapanlar, şimdi ofisin masrafını da karşılıyor olabilirler. Çünkü böyle bir ofis kurmak, böyle bir sekretarya falan masraflı. Kemal Bey'in, milletvekili emekli maaşı var hepsini toplasan 150 bin lira falan geliri var. Ankara'da bir ofis kiralayacaksın, burayı dayayıp döşeyeceksin, sekretarya, gelen giden, çay kahve. Birinin bu çarkı döndürüyor, buraya para pompalıyor olması lazım.

kemal-kilicdaroglu-min.jpg

Birileri bir yere bu şekilde para pompalıyorlarsa, birileri bir siyaset türünü finanse ediyorlarsa, orada bir numara vardır. Orada bir fırıldak dönüyordur. ‘Bir fırıldak dönüyorsa da orada bir üfleyen vardır.’ diye meşhur bir laf vardır” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar