“Hepinizi seviyorum” diyerek açıkladı: Yeniden Refah’tan istifa edip adaylıktan çekildi

“Hepinizi seviyorum” diyerek açıkladı: Yeniden Refah’tan istifa edip adaylıktan çekildi
Yeniden Refah Partisi'nde Tokat Belediye Başkan Adayı, Hamdullah Suphi Efeli adaylıktan çekildiğini açıkladı. Efeli, partisinden istifa etti.

Yerel seçimlere için geri sayım devam ederken, siyasi partilerde ayrılıklar da yaşanıyor. Yeniden Refah Partisi'nde Tokat Belediye Başkan adaylığı için açıklanan isim, Hamdullah Suphi Efeli'nin adaylıktan çekildiğini duyurdu. Geçen hafta Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından sosyal medya aracılığıyla duyurulan Efeli, beklenmedik bir kararla adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı.

yrp-den-bir-kopus-daha-tokat-adayi-istifa-edip-adayliktan-cekildi.webp

ERBAKAN TEBRİK ETMİŞTİ

Efeli'nin adaylığını duyuran Fatih Erbakan, tebrik mesajında, "Tokat Belediye Başkan Adayımız Hamdullah Suphi Efeli oldu. Tokat'a ve partimize hayırlı olsun. Efeli'yi tebrik ediyor, muvaffakiyetler ve hayırlı hizmetler diliyoruz" paylaşımında bulunmuştu.

"HERHANGİ BİR İLİŞKİM KALMAMIŞTIR"

Sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Hamdullah Suphi Efeli, Yeniden Refah Partisi ile ilişkisinin kesildiğini ve adaylık sürecinden çekildiğini belirtti.

Efeli paylaşımında, "Bugün itibarıyla Yeniden Refah Partisi ile herhangi bir ilişkim kalmamıştır. Bu süreçte beni canıgönülden destekleyen ve yanımda olan tüm eş, dost, kardeşlerime yürekten şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi seviyorum, sizin de beni sevdiğinizi biliyorum, her şey gönlümüzce olsun" dedi.

hamdullak-suphi-efeli.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar