İBB adayı Murat Kurum’dan sokak hayvanları için dev proje! “Endişesiz İstanbul” diyerek barınak sözünü duyurdu

İBB adayı Murat Kurum’dan sokak hayvanları için dev proje! “Endişesiz İstanbul” diyerek barınak sözünü duyurdu
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, X hesabından sahipsiz sokak hayvanları için projesini açıkladı. Kurum, 39 ilçeye hayvan barınağı sözü verdi.

Yerel seçimler için geri sayım başlarken, siyasi partiler seçim çalışmalarına hız kazandırdı. 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde en kritik şehirlerden olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği İstanbul’da ise adaylar arasındaki yarış giderek kızışıyor.

CHP’nin mevcut başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yeniden aday yaptığı metropol kentte, Cumhur İttifakı eski Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum’u yarışa soktu. İki isim adaylıklarının açıklandığı bu tarihten itibaren sahada vatandaşlar ile buluşuyor seçim vaatlerini açıklıyor.

Seçim startını İstanbul’un çeşitli semtlerinde başlatan İBB Başkan Adayı Kurum, gittiği her yerde İstanbul seçimini kazanacakları takdirde yapacaklarını projeleri anlatıyor.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BARINAK SÖZÜ

Her açıklamasında İstanbul’a getirecekleri yeniliklerden bahseden Kurum, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

“Endişesiz İstanbul” notunu düşerek videolu paylaşım yapan Kurum, sosyal hayata vurgu yaparak, sokak hayvanlarına ilişkin yeni projesini duyurdu.

İstanbul’da büyük tartışma yaratan sahipsiz ve başı boş hayvanlar için 39 ilçede barınak sözü veren Kurum’un vidosunda, “Anadolu ve Avrupa Yakasında 50 bin kapasiteli 2 sahipsiz hayvan barınağı yapacağız. Halkımız da sokaklarımız da daha huzurlu ve daha güvenli olacak” denildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar