Hasta kadın yanına gelen doktoru Azrail sandı: Hastaneyi birbirine kattı!

Hasta kadın yanına gelen doktoru Azrail sandı: Hastaneyi birbirine kattı!
Özel kıyafetleriyle yanına gelen doktoru Azrail sanan hasta kadın, çığlıklarıyla hastaneyi birbirine kattı. Olay, hastanenin güvenlik kameralarına da yansıdı.

Hastane koridorlarında gerilim dolu anlar yaşandı. Hasta bir kadın, yanına özel kıyafetleriyle gelen doktoru Azrail zannederek çığlık çığlığa yardım istedi. Olay, hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Çin'de kaydedildiği düşünülen şaşırtıcı bir görüntü, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. Salgın bir hastalığı olan iki hasta odasına giren doktor, özel koruyucu kıyafetler giymişti. Hastaları kontrol etmek amacıyla odanın yanına yaklaşan doktor, kadının çığlık sesleriyle karşılaştı.

1-002.jpg

Kadın, doktorun beyaz kıyafetini görünce Azrail'in geldiğini sanarak çığlık atmaya başladı. Doktor, maskesi nedeniyle yüzü görünmese de el işaretleriyle sakin olmalarını işaret etti. Ancak kadın panikle bağırmaya devam ediyor, diğer hasta da şaşkınlık içinde bakıyordu.

2-002.jpg

Doktor birkaç adım geri çekilerek sakinleştirmeye çalışsa da kadın durmak bilmedi. Diğer doktorlar da hızla odaya girdiğinde, ışıkları tamamen açarak kadını yatıştırmaya çalıştılar.

3-001.jpg

O anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar