Haluk Levent: ''Çok bina yıkıldı çok çok, her yerde ambulans sesleri''

Haluk Levent: ''Çok bina yıkıldı çok çok, her yerde ambulans sesleri''
Hatay'da peş peşe meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerin ardından, afet bölgesinde faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşu AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Levent, çok sayıda binanın yıkıldığını rapor etti.

6 Şubat''ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 14 gün geçmesine karşın bölgede artçı sarsıntılar devam ediyordu. 

3 DAKİKADA 2 DEPREM YAŞANDI

Acil ve Afet Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi, Hatay''da 20.04''te 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurmasından dakikalar sonra 20.07''de 5.8 büyüklüğünde bir deprem daha rapor edildi. 

HALUK LEVENT DEPREM BÖLGESİNDEN AKTARDI "OFFFF ÇOK BİNA GİTTİ ÇOK ÇOK"

14 gündür deprem bölgesinde yardım faaliyetlerini koordine eden sanatçı ve AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, yaşanan depremlerden dakikalar sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile bölgedeki durumu aktardı.

Levent, depremin hemen ardından "Çok fena sallandık dostlar!" paylaşımını yaparken, bu gönderinin ardından şu paylaşımları yaptı:



"SADECE SAMANDAĞ''DA 5 BİNA YIKILDI"

"Şu ana kadar bana gelen haber 5 hasarlı bina yıkıldığı yönünde. Bu sadece Samandağ mevkinde. Burdan bilgilendireceğim daha sonra."



 

"Offff çok bina gitti çok çok"



"HER YERDE AMBULANS SESLERİ"

"Her yerde ambulans sesleri. Yaralıların Allah yardımcısı olsun" 




 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar