Canlı yayında depreme yakalandılar! İşte korkutan anlar

Canlı yayında depreme yakalandılar! İşte korkutan anlar
Habertürk ekibi, afet bölgesinden yayın yaptığı sırada Hatay'da meydana gelen depreme canlı yayında yakalandı. Şiddetli sarsıntıda kameralar devrilirken, gazeteciler ayakta durmakta güçlük yaşadı.

6 Şubat''ta Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından günlerdir süren artçıların en büyüğü bu akşam Hatay''da meydana geldi.  AFAD, Hatay''ın Defne ilçesinde 20.04''te 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklarken, 3 dakika sonra yine Hatay''da 5.8 büyüklüğünde bir sallantı daha yaşandı.

"CANLI YAYINDA KAMERALAR KIRILDI"

Deprem esnasında Hatay''da canlı yayında olan Habertürk ekibi, depremin şiddetini anbean izleyicilere sundu. Çekim alanına yerleştirilen kamera ve ışıkların devrilerek kırıldığı sallantıda, gazeteciler ayakta durmakta zorluk yaşadı. 

"AMBULANSLAR VIZIR VIZIR GEÇİYOR"

Depreme Habertürk canlı yayınında yakalanan gazeteci Mehmet Akif Ersoy, "Oldukça sert bir depremdi. Ayakta durmakta zorluk çektik. Biz sessizlikten bahsediyorduk. Çöken binalar var. Arama ve kurtarma ekipleri bazı binaların başında bekleniyordu. Vatandaşlar evlerinden dışarı fırladı, ambulanslar yeniden geçmeye başladı. Bu ambulanslar, yaralıların olduğuna işaret eden bir durum. Hafif ya da orta hasarlı bazı binaların yıkıldığı rapor ediliyor." sözleriyle bölgede yaşananları aktardı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar