Hadise'yi sinirlendiren o soru! Gazetecilerden kaçmaya çalışırken kafasını vurdu!

Hadise'yi sinirlendiren o soru! Gazetecilerden kaçmaya çalışırken kafasını vurdu!
Göğüs ve derin bacak dekolteli pozlarıyla sık sık gündem olan Hadise, son olarak Galatasaray maçındaydı. Ünlü şarkıcının gönlünü Galatasaray'ın Arjantanli yıldızı Mauro Icardi'ye kaptırdığı iddia ediliyordu. Hakkında çıkan iddialar üzerine ünlü isim soluğu Galatasaray Ümraniyespor maçında alınca ortalık birbirine girdi.

Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve tek celseyle boşanan Hadise, son olarak Galatasaray maçındaydı.

Galatasaray maçını statta izledikten sonra Mertens ve eşiyle kutlama yapan ünlü şarkıcı, gecenin sonunda gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Bir sorudan rahatsız olan Hadise , sorudan kaçmak isterken kafasının arabaya vurdu.

 

Ünlü şarkıcının kalbini Wanda ile çalkantılı bir evlilik ve boşanma süreci geçiren Galatasaray''ın Arjantinli yıldızı Icardi''ye kaptırdığı öne sürüldü. Hakkında çıkan aşk iddiaları üzerine şarkıcı Galatasaray Ümraniyespor maçında görüntülendi.

 

O SORU HADİSE’Yİ DELİRTTİ!

Hadise''ye dekolteli pozları sorulunca "Saçma sorular soruyorsunuz" diyerek aracına kaçmaya çalışan şarkıcı kafasını da otomobile çarptı.

Sorulara "Ayy" diyerek tepki gösteren Hadise''nin o anları sosyal medyada gündem oldu.(tv 100)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar