Eski sevgilisi ''geçmiş olsun'' demeyince takipten çıktı

Eski sevgilisi ''geçmiş olsun'' demeyince takipten çıktı
Oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. Sancaktutan yediği yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırılırken, oyuncunun midesi yıkandı.

Son Yaz, Dünyayla Benim Aramda ve Darmaduman dizileri ile son yılların öne çıkan isimlerinden olan oyuncu Hafsanur Sancaktutan gıda zehirlenmesi gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun cuma akşamı ailesiyle birlikte çıktığı akşam yemeği adeta kabusa döndü.

tv100''den Birsen Altuntaş''ın haberine göre eve gittiğinde fenalaşan Sancaktutan apar topar hastaneye kaldırıldı. Zehirlendiği ortaya çıkan Hafsanur Sancaktutan''ın midesi yıkandı. Gerekli işlemlerin yapılmasının ardından Sancaktutan hastaneden taburcu edildi.

GEÇMİŞ OLSUN DİYE ARAMADI

Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş geçtiğimiz ay 3.5 yıllık ilişkilerine son vermişti. İddiaya göre ikili arasındaki köprüler Sancaktutan''ın zehirlenmesi ile tamamen yıkıldı. Geçmiş olsun telefonu açmayan Aktaş''ın hareketine çok sinirlenen Hafsanur Sancaktutan, İnstagram hesabından oyuncuyu takipten çıktı. Hafsanur Sancaktutan''ın takipten çıktığını fark etmesinin üzerine kendisi de takipten çıkarak karşılık veren Aktaş''ın hareketi hayranlarını üzdü. Söz konusu hareket ikili arasında "barışacaklar mı?" söylentilerini de söndürmüş oldu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar