Hadise kardeşi Derya Açıkgöz'ü öve öve bitiremedi

Hadise kardeşi Derya Açıkgöz'ü öve öve bitiremedi
Taze gelin Hadise, kız kardeşi Derya Açıkgöz'ün, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafa övgü dolu yorumlar yaptı. Kardeşinin paylaştığı fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaşan Hadise, "Hey maşallah" notunu ekledi.

Ünlü şarkıcı Hadise''nin modacı kardeşi Derya Açıkgöz''ün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa Hadise''den övgü dolu mesajlar gecikmedi. "Bence kadınlar yaşlarını benimsemeye başlamalı" diyerek poz veren Derya Açıkgöz''ün pozlarını ablası Hadise ise "Hey maşallah" notuyla paylaştı.

Hadise''nin aile içi krizi ablası Derya Açıkgöz''ün işlerini bozdu! Türkiye  Gazetesi - 12

Kaan Yıldırım''dan ayrıldıktan sonra aradığı mutluluğu Mehmet Dinçerler''de bulanan ve sessiz sedasız evlenen Hadise kardeşi Derya Açıkgöz''ün iddialı pozlarını paylaştı. O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden olduktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise kadar kardeşi Derya Açıkgöz de ünlü bir isim...

Hadise''nin kardeşi Derya Açıkgöz yine hadise yarattı!

DERYA AÇIKGÖZ: HAYATINIZIN HER ANINI DEĞERLENDİRİN

Bence kadınlar yaşlarını benimsemeye başlamalı. Yaşlanmanın alternatifi nedir? Ölürsün. Doğduğum günü değiştiremem. Ama cildime, bedenime, zihnime bakabilir ve hayatımı yaşayıp mutlu olmaya çalışabilirim! Hayatınızın her anını değerlendirin! Hâlâ öğreniyorum ve kendimi geliştiriyorum! Benim tavsiyem: Hayat kısa, sadece eğlenin ve kimsenin ne diyeceğini düşünmeyin, sadece yapın ve söyleyin. Dışarıdaki tüm aslanların doğum günü kutlu olsun!"

Hadise ise kardeşinin pozlarıyla mest oldu ve paylaşımı "Hey maşallah" notuyla kendi sosyal hesabında paylaştı.

Derya Açıkgöz, Hadise''nin düğününden kareler paylaştı! - Magazin Haberleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar