4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi
Fatih'te 4 katlı binada yangın çıktı. Çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi. Yangında binada mahsur kalan bir kişinin atlaması için branda açıldı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen bir yangında mahsur kalan bir kadının kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Olay, saat 00.30 civarında Fatih Balat Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın 2. katında gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin hızla müdahalesini gerektirdi.

yangin2.jpg

Dumanların sardığı dairede mahsur kalan bir kadının kurtarılması için itfaiye ekipleri, hızla harekete geçti. Kadının aşağıya atlaması için branda açıldı; ancak kadın korkudan dolayı atmaktan çekindi. İtfaiye ekipleri, kadının güvenli bir şekilde kurtarılması için çaba sarf etti.

Yangında mahsur kalan kadın ile birlikte, dumandan etkilenen bir erkek de hastaneye kaldırıldı. Vatandaşın durumunun ağır olduğu bildirildi.

aw190651-01.jpgİtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar