Murda, yüzüne para fırlatan hayranını fena azarladı

Murda, yüzüne para fırlatan hayranını fena azarladı
Son dönemin başarılı rap sanatçılarından olan Murda, adını duyurmaya devam ediyor. Önceki gün bir beachte sahneye çıktı. Dinleyenlerinin oldukça keyifli zaman geçirmesini sağlayan Murda, kendisine para fırlatan seyircisine "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım" gibi sert sözler söyledi.

Hadise ile olan düeti ile de müzik listelerini sallayan isim Murda, sahne aldığı beachte bir hayranının yüzüne para fırlatmasına sinirlendi. Şarkısını yarıda keserek tepki gösteren Murda, sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu. 

FAKİR Mİ GÖRÜNÜYORUZ?

 

Popbizde''nin haberine göre; Murda''nın konseri sırasında bir seyirci sahneye para attı. Para atılmasına sinirlenen rapçi ise "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım rahat ol!" ifadelerini kullandı. Murda''nın videosu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

HADİSE VE MURDA''DAN SAMİMİ DANS

Murda''nın Bodrum''daki konserine konuk olarak çıkan Hadise, birlikte düet yaptığı rapçi ile samimi dansı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar da ikiye bölündü. Bir kısım Hadise ve Murda''nın yakın arkadaş oldukları için danslarını normal bulurken bir kısım da samimiyetin dozunun kaçtığını söyledi.(HABERLER.COM)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar