Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Samsun’un Bafra ilçesinde iki otomobilin çarpıştı. Kazada otomobillerden biri alevlere teslim oldu. Kazada 2 kişi yaralandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde, Samsun-Sinop karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir otomobil alevlere teslim oldu. Kazada, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sürmeli Kavşağı'ndan Sinop istikametine dönüş yapmakta olan Kamil Yıldırım'ın kullandığı 55 JN 437 plakalı otomobile, aynı yönde seyir halinde olan Kani Emre Kütük'ün idaresindeki 34 EJV 782 plakalı aracın arkadan çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle 34 EJV 782 plakalı otomobil, yön levhalarına çarparak refüjde bulunan bir direğe çarparak durdu. Diğer araç ise çarpmanın etkisiyle motor kısmında yangın çıkardı.

alevyangin.jpgOlay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Kazada yaralanan otomobil sürücüleri, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, kaza sonucu oluşan maddi hasarın yanı sıra, yaralıların durumunu da araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Trafik kazasının nedeniyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar