Hadise ve Mehmet Dinçerler'in servet değerindeki tatili

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in servet değerindeki tatili
Geçtiğimiz haftalarda, Çırağan Sarayında aile arasında sade bir törenle dünya evine giren Hadise ve Mehmet Dinçerler, balayının ardından tatil için Bodrum'a demir attı. Gözlerden uzak tatil yapmak isteyen çift, kesenin ağzını bir hayli açtı. Tatil için yaklaşık 42 bin Euro (764 bin 400 lira) ayıran çift sosyal medyada olay oldu.   

Bodrum''dan paylaşım yapan Hadise ve Mehmet Dinçerler''in tatil için ödedikleri fiyat dudak uçuklattı. Her zaman olduğu gibi gözlerden uzak durmayı tercih eden çift, sosyal medyada olay oldu. 7 günlük tatil için 760 bin lira ödedikleri öğrenildi. 

Hadise ve Mehmet Dinçerler hakkında şoke eden iddia! - Son Dakika Magazin  Haberleri

7 GÜN İÇİN 760 BİN TL

İlk olarak Marmaris''te birkaç gün gözlerden uzaktan tekne turu yapan çift, soluğu Bodrum''da aldı. İkili, Göltürkübü''ndeki bir siteden 7 günlük villa kiraladı. Çift, lüks villaları için kesenin ağzını açarak, 42 bin Euro (764 bin 400 lira) ödedi. Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, denizde habercilere yakalanmamak için tuttukları villalarında havuzda keyif yapıyor.

Mehmet Dinçerler aşka geldi: Hadise''nin karlar içindeki pozunu ''''My Teddy''''  diye paylaşan Dinçerler, düşman çatlattı! - Medya Başkent

HADİSE KİMDİR?

Hadise Açıkgöz Dinçerler (d. 22 Ekim 1985), Belçikalı-Türk şarkıcıdır. Mol, Belçika''da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldıktan sonra albüm teklifi alınca ilk albümünün hazırlıklarına başladı. 2005''te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat''te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika''da ve Türkiye''de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye''ye taşıdı.

2008''de ikinci stüdyo albümü Hadise''yi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye''de bir hit oldu. Sonraki yıl Türkiye''yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması''nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü oldu. Yarışma sayesinde popülerliğini artırdı. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sundu. Kahraman''ın çıkış şarkısı "Evlenmeliyiz" ile tekrar listelerde yer aldı. 2011''de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?''i yayımladı. Albümdeki "Superman", "Aşk Kaç Beden Giyer?" ve "Mesajımı Almıştır O" şarkılarına klip çekti. 2014''te Tavsiye ve 2017''de Şampiyon albümlerini satışa sundu.

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé''den ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. 7 Altın Kelebek Ödülü ve 3 TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. İş adamı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayında evlendi.

Hadise''nin çocuk özlemi! - Son Dakika Magazin Haberleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar