Bülent Ersoy, menajeri ile yanak yanağa poz veren Hadise'yi önce eleştirdi sonra övdü

Bülent Ersoy, menajeri ile yanak yanağa poz veren Hadise'yi önce eleştirdi sonra övdü
Bülent Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk sosyal medya hesabından şarkıcı Hadise ile bir fotoğrafını paylaşmıştı. Şentürk'ün paylaşımına şarkıcı Bülent Ersoy önce sert bir yorum yaptı ardından Hadise’ye övgü dolu sözler sarf etti.

Diva Bülent Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk, Instagram hesabından Hadise ile yanak yanağa pozunu paylaşmıştı.  Bu fotoğrafı gören Bülent Ersoy ise sert bir yorumda bulunmuştu. 

Bülent Ersoy, söz konusu paylaşımı kıskandığını esprili bir yorumla takipçilerine belli etti: "Haluk şimdi bir resim geldi telefonuma. Bana inat mı koydunuz o resmi?"

"Hadise Hanım''la yanak yanağa poz vermişsiniz. Bu Hadise Hanım da aslında iyi bir kızdır. Gerçekten çok sevdiğim iyi bir çocuktur ama bu kadar ziyadesiyle sana yaklaşmasından sonra kendisine olan iyi niyetli, sevecen yaklaşımlarım ve iyi niyet fikirlerim her an pozisyonumun değişmesine sebep olabilir. Kendisini düşmanım ilan edebilirim. Bundan sonrası ilk görüşmenizde aranızda en az 1,5 metre mesafe ile oturmanızı, bir birinize hiç dokunmamanızı her ikinizi de sağlık ve selameti adına bilgilerine sunuyor. En halisane duygularımda ilk ve son kez sizleri ikaz ediyorum” 

Bebek''te modacısı ile dışarı çıkan Bülent Ersoy, taksi içerisinde beklediği sırada basın mensuplarıyla sohbet etti. Diva, "Canım dondurma istedi. Modacım Semih''e söyledim. Dışarı çıktık, dondurma aldık" dedi.

Menajerinin Hadise ile olan fotoğrafına yazdığı yorumun sorulması üzerine Ersoy, "Haluk''a dedim; ''yanından çekil, oraya ben oturacağım''. Kızcağız da ''Bülent Hanım başımın tacısınız'' cevabını verdi. Çok iyi bir çocuk, çok iyi huylu" diyerek, Hadise''ye övgü dolu sözler sarf etti.

Öte yandan pahalı sahne kıyafetleri ve takılarıyla adından sıkça söz ettiren Bülent Ersoy''un, yanına gelen üç çiçek satıcısına toplam 600 TL da para vermesi dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar