Google'dan benzersin yenilik! İşte Androıd 14 o tarihte tanıtılacak

Google'dan benzersin yenilik! İşte Androıd 14 o tarihte tanıtılacak
Teknoloji devi Google, Android 14 beta sürümü olan yeni özelliğini, Google I/O 2023 etkinliğinde sunulacağı bugün resmi olarak açıkladı. Google’ın Ceo’su Sundar Pichai CEO, Google I/O 2023 etkinliği tarihini duyurdu.

Google''ın Android 14 güncellemesini göstereceği Google I/O 2023 etkinliğinin tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Google I/O 2023 geliştiriciler konferansı 10 Mayıs’ta düzenlenecek. Google’ın etkinlikte Android 14 özelliklerini detaylıca tanıtmasının yanında yeni donanımları da tanıtması bekleniyor.

GOOGLE I/O 2023 ETKİNLİĞİNDE NELER SUNULACAK?

YouTube ve sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanacak Google etkinliğinde yalnızca Android 14 yenilikleri gösterilmeyecek. Şirket, muhtemelen kamera ve ekran tarafında iyileştirmeler yaptığı Tensor G2 işlemcili uygun fiyatlı bir Pixel akıllı telefon modeli de duyuracak. Pixel 7a ile birlikte Pixel Tablet ve uzun süredir konuşulan Google’ın ilk katlanabilir telefon modelini de görebiliriz.


Google etkinliği sonrasında Samsung, OnePlus, Vivo, Oppo, Realme ve diğer Android telefon üreticilerinin cihazlarına Android 14 beta sürümü vermesi bekleniyor. Şu anda Android 14 geliştirici beta sürümü belli Pixel telefonlarda deneyimlenebiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar