Google kendini geliştirmeye adadı: Workspace'in muhteşem yeni görüntüsü

Google kendini geliştirmeye adadı: Workspace'in muhteşem yeni görüntüsü
Milyonlarca kullanıcıya sahip teknoloji devi Google, kendini geliştirmeye devam ediyor. Artık E-Tablolarınız, Slaytlarınız ve Drive’ınız oldukça farklı görünecek.

GÜNBOYU/ HATİCE ÖLMEZ

Teknoloji devi Google, sadece bir arama motoru değil aynı zamanda kullanıcılarına uygulama hizmeti de sunmakta. Gün geçtikçe yeni özelliklerle karşımıza çıkan Google, bu sefer kendi içinde yenilikler yaptı. 

Google, geçtiğimiz günlerde vaat ettiği Material Design 3 dilinin güncellenmiş görünümünü sunmaya başladı.

Kolaylılık sunan arayüzle kullanılan Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar’da işlemleri kolaylaştırıyor. Ayrıca şirket, sürüm geçmişini uygulamanın sağ üst köşesindeki tek bir saat simgesinin altına koymak da dahil olmak üzere dağınıklığı azaltmak için bazı öğeleri sık sık değiştiriyor. 

Google, Dokümanlar’ın yorum yapma deneyimini geliştiriyor hatta yanıtları vurgulamak, olumlu oy vermek gibi eklemeler geliyor.

Drive ise toplu işlemleri etkinleştirmek için aynı anda birden fazla öğe seçme özelliğini sunuyor. Dosyaların bulunmasını daha kolay hale getirmek için PDF, belgeler, videolar ve fermuarlar türüne sahip.

Google  “hızlı erişim ve daha fazla üretkenlik için” tek tek dosyalar içinde önemli işlemleri satır içi olarak ortaya çıkarmaya başlayadı. Ancak bu özellik için kullanıcıların ulaşması 15 günü bulabilir. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar