Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanım

Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanım
31 Mart seçim sonuçları sonrası il kez konuşan Bülent Arınç; Özgür Özel'i çok başarılı bulduğunu söyledi ve bir anısını anlatarak "O benim kahramanımdır" dedi

AKP kurucularından Bülent Arınç, Mehmet Akif Ersoy’un programına konuk oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Arınç’a CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili düşünceleri soruldu.

Arınç daha önce hiçbir yerde anlatmadığı özel bir anısını paylaştı. Özgür Özel’i de başaralı bulduğunu söyledi.

Arınç "Özgür Özel Ben Milli Selamet Partisi il başkanı iken Manisa'da, daha iki yaşındaydı. Onun lehine söylüyorum bunu. O da eczacılıktan sonra il başkanlığı, il başkan yardımcılığı veyahut oralarda bulundu, milletvekili oldu, daha önce seçilemedi birkaç defa ama siyaseti bırakmadı” diyen Arınnç, Ağzı güzel laf yapan, muhakemesi kuvvetli, mücadeleci bir insan olarak tanıyoruz kendisini. Benim için çok önemli bir tarafı daha var” diyerek anısını paylaştı.

2017 yılında Özgür Özel’in kendisine manevi destek olduğu bir andan bahseden Arınç, o gün yaşananları ayrıntısıyla anlattı. Cenaze törenindeki durumu paylaşan Arınç, AKP Manisa Milletvekilleri tarafından o gün yalnız bırakıldığını Özgür Özel’in destek olduğu anı unutmayacağını sözlerine ekledi.


Arınç, O günü anlatırken ‘Allah bin kere razı olsun, o benim kahramanımdır” sözlerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar