Fincanlara tükürerek temizlediği görüntüler ortaya çıkmıştı! O işletmeciyle ilgili yeni gelişme

Fincanlara tükürerek temizlediği görüntüler ortaya çıkmıştı! O işletmeciyle ilgili yeni gelişme
Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapılan dükkanda, işletmeci Hacı Zorlu'nun fincanları tükürerek temizlediği görüntüleri büyük tepki toplamıştı. İşletmecinin hijyen kurallarına uyulmadığı belirlenerek iş yeri mühürlendi.

Zabıta ekiplerinin müdahalesi sonucunda iş yerinin çalışma ruhsatı olmadığı ve hijyen kurallarına uyulmadığı belirlenerek iş yeri mühürlendi. Bu olayın ardından Edirne Valiliği'nin başlattığı adli soruşturma neticesinde işletmeci Zorlu'nun gözaltına alındığı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

İŞLETMECİNİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte alışveriş merkezi yönetimi, işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesini feshedip, iş yerini kapatma kararı aldı. Zorlu, bardakların temizliği için kolonyalı mendil kullandığını ve görüntülerdeki olayın yanlış anlaşıldığını iddia etti. Fincanların sadece görsellik amacıyla dizildiğini ve asıl satışın paketlenmiş kahve olduğunu belirten Zorlu, kupa bardaklarla kesinlikle satışlarının olmadığını savundu.

65d05e0eb36182af9a835aa8.webp

Yaşanan bu olayla ilgili olarak toplumda derin bir rahatsızlık uyandıran Zorlu, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verirken, müşterilerinden anlayış beklediğini ifade etti. Edirne Belediyesi ise hijyen ve sağlık kurallarına uyulmadığı tespit edilen iş yerinin kapatılmasının, halk sağlığı ve güvenliği açısından önemli olduğunu belirtti.

65d05e0eb36182af9a835aab.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar