F-35'lerle ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı: Bu görüntüleri ilk kez izleyeceksiniz!

F-35'lerle ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı: Bu görüntüleri ilk kez izleyeceksiniz!
Türkiye ile ABD arasındaki F-35 krizi tekrar gündem olurken, F-35'lerle ilgili ortaya çıkan bir video korkunç gerçeği gözler önüne serdi. İşte detaylar...

ABD ile F-16 alımı konusunda varılan mutabakatın ardından ABD bir başka konuyu yeniden gündeme getirdi. O da Türkiye'nin F-35 programına yeniden alımı. F-35 konusu yeniden gündeme gelmişken çarpıcı bir videoya ulaşıldı.

f-35-f35.jpg

F-35 KRİZİ

NATO üyesi olan Türkiye, Rusya’dan S-400 füze savunma sistemi aldığı için ABD tarafından F-35 programından çıkarılmıştı. Yeni nesil F16’ları alamayan Türkiye, ABD’den ellerindeki mevcut F16’ların modernizasyonu ve yeni F16’lar talep etmişti.

ge73tylxyaahrpt.jpeg

"S-400'LER GERİ VERİLİRSE F-35 VERİRİZ"

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’yi ziyaret eden ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, Yunanistan’a satılan ancak Türkiye’ye satılmayan yeni savaş uçakları F-35’ler hakkında, Rusya'dan alınan S-400 füze savunma sistemiyle alakalı olan durumun çözülmesi halinde Türkiye'yi F-35 ailesine yeniden kabul etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

F-35'LERLE İLGİLİ KORKUNÇ BİR GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin F-35 programına yeniden alımı gündeme gelmişken, F-35 ile ilgili çarpıcı bir videoya ulaşıldı. Yurt dışında yayınlanan bir belgesel çekiminde bir İngiliz pilotun merkezden şifre alamadığı için uçağı kaldıramadığı görülüyor. Amerikalı görevli merkezle iletişim kurup sistemle ilgili İngiliz pilotu yönlendirirken, İngiliz pilot işlemleri yapmasına rağmen uçağı hareket ettiremiyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar