2 ayda 2 kez büyük ikramiye kazandı! ABD'de şaşırtan olay

2 ayda 2 kez büyük ikramiye kazandı! ABD'de şaşırtan olay
ABD'nin Massachusetts eyaletinde sıra dışı bir şans hikayesi yaşandı. Eyaletin Revere kasabasında yaşayan bir kadın, 10 hafta gibi kısa bir süre içinde iki kez 1'er milyon dolar ikramiye kazandı.

ABD'nin Massachusetts eyaletinde sıra dışı bir piyango hikayesi yaşandı. Attleborough kentinde yaşayan Christine Wilson, son 10 hafta içinde iki piyango bileti satın aldı ve her bir bilete 1 milyon dolarlık büyük ikramiye vurdu.

Piyango idaresi, Wilson'ın kazancını tek seferde, vergilerden sonra 650 bin dolar olarak almayı seçtiğini ve bu parayı tasarruf etmeyi planladığını açıkladı.

Christine Wilson, ilk büyük ödülünü şubat ayında kazanmıştı ve ikincisi ise 10 hafta sonra aynı başarıyı tekrarladı.

ABD'DE EN BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

ABD'deki şans oyunlarının en büyük ikramiyeleri genellikle Mega Millions ve Powerball gibi büyük ulusal piyangolar tarafından verilmektedir. Bu piyangoların ikramiyeleri sürekli olarak büyüyen bir yapıya sahiptir, çünkü oyuncuların bilet satın almaya devam etmesiyle birlikte ödül havuzu artar.

Son dönemde Powerball'da kazanılan en büyük ikramiye Ekim 2023'te 1.76 milyar dolar olarak kayıtlara geçti. Mega Millions ise Ağustos 2023'te 1.58 milyar dolarlık büyük ödül vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar