Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'den Galatasaray'a olay gönderme: Demediğini bırakmadı

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'den Galatasaray'a olay gönderme: Demediğini bırakmadı
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Selahattin Baki, 1-0 kazanılan RAMS Başakşehir maçından sonra çok sert açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Başakşehir’i 1-0’lık bir skorla mağlup etti. Mücadeleden sonra Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Selahattin Baki, basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu.

“ŞİMDİ BİRKAÇ GÜN AÇIKLAMA YAPMAZLAR”

Galatasaray Başkanı olan Dursun Özbek ile Başkan Vekili olan Erden Timur’un son dönemde yaptığı bazı açıklamalarla alakalı Baki, “Tabii biz son maç 2 puan kaybettik, onlar da kazandığı için şimdi birkaç gün açıklama yapmazlar. Keşke bu psikolojik savaşlara hiç gerek kalmasa. Ben çok kale almıyorum açıkçası. Çünkü onlar öne geçtikleri zaman ya da öne geçecek gibi oldukları zaman algılara başlarlar. Biraz geridelerse ihtilal, dostluk, kardeşlik mesajları olur” ifadelerini kullandı.


“HER MAÇTAN SONRADA ÇIKIP KONUŞACAK HALİMİZ YOK”

Samsunspor maçında alınan beraberlikten sonra camianın açıklama beklentisi içerisinde olduğunun söylenmesi üzerine Selahattin Baki, “Hayır özel bir sebebi yok. Her maçtan sonrada çıkıp konuşacak halimiz yok. Şahsi fikrim budur” sözlerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü transferiyle alakalı ise, “Buradaki muhabir arkadaşların hepsi beni aramıştır... Bizi biliyorsunuz tarzımız bu. Bitecek gibi olursa transfer o zaman açıklarız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar