Murat Dalkılıç dokuzuncu kez ameliyat oldu

Murat Dalkılıç dokuzuncu kez ameliyat oldu
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç dokuzuncu kez burun ameliyatı olacağını sosyal medya hesabından paylaştı.

Murat Dalkılıç, Aralık 2019'da konuk olduğu bir programda doğuştan gelen burun kemiklerinin dışarıya yönelme sorununu ve ilkokul yıllarından beri yaşadığı sağlık sorunlarını açıklamıştı.

"ORAMDAN BURAMDAN BİR ŞEYLER ALINIP BURNUMA EKLENDİ"

Murat Dalkılıç, "Estetik yaptırdım, hatta yedi kez. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış, hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum." şeklinde konuştu.

"SEKİZİNCİ AMELİYATI OLUNCA EV ÇİÇEK GÖRDÜ"

Geçen sene, ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından kendisine gönderilen çiçeklerin fotoğrafını yayınladı. Dalkılıç, "Burnumdan sekizinci ameliyatımı olunca ev çiçek gördü, çok şükür" mesajını yazdı.

DOKUZUNCU KEZ AMELİYAT OLACAĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Murat Dalkılıç, son burun operasyonundan üç ay sonra, bir sonraki ameliyatı için hazırlık yaptığını belirten bir mesaj paylaştı.

AMELİYAT OLDU

Murat Dalkılıç'ın 9. kez burun ameliyatı sonrası ilk görüntüsü ortaya çıktı ve sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlar arasında "Murat Jackson", "İnşallah düzelir", "Bu şekilde kalmaz umarım" gibi ifadeler yer aldı.

Murat Dalkılıç 9. kez burun ameliyatı oldu! Son haline yorumlar gecikmedi

MURAT DALKILIÇ KİMDİR?

Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983 doğumlu Türk pop müziği sanatçısıdır. İlk albümünü 2008 yılında çıkaran Dalkılıç, özellikle romantik tarzdaki şarkılarıyla tanınır.

"Kırk Yılda Bir Gibisin", "Lüzumsuz Savaş", "Bir Güzellik Yap" gibi hit şarkılara imza atmıştır. Müzik kariyerine başlamadan önce Bilgi Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nde eğitim aldı.

2016 yılında oyuncu Hande Erçel ile evlenmiş ancak 2019'da boşanmıştır. Müzik kariyerine devam eden Murat Dalkılıç, birçok ödül kazanmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar