Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten flaş Murat Kurum açıklaması! Daha öncede ’İstanbul için bir şans’ demişti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten flaş Murat Kurum açıklaması! Daha öncede ’İstanbul için bir şans’ demişti
Galatasaray Kulübü Başkanı olan Dursun Özbek, bazı açıklamalarda bulundu. Özbek, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum hakkındaki, "Sayın Bakanın İstanbul için bir şans olduğudur" sözlerine bir açıklık getirdi.

Galatasaray Divan Kurulu ocak ayı toplantısı, RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantı saygı duruşu ile başladı ve daha sonra aralık ayına ait olan bir toplantı tutanağı takdim edildi ve sonrasında da kabul edildi. Divan başkanlığına gelen evrakın okunmasından sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bazı açıklamalarda bulundu.

kapak-153429.jpg

"BİRLİKTE MESAİ HARCAMA FIRSATI BULDUK"

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Murat Kurum'un, Galatasaray'ı ziyaretiyle alakalı konuşan Başkan Dursun Özbek, "Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum'un kulübümüzü ziyaretinden sonra oluşan gündem sebebiyle söylemek istediğim birkaç şey var. Murat Kurum ile Emlak Konut başkanlığı, bakanlığı döneminde ve özellikle deprem felaketinden sonra kulübümüzün yaptığı çalışmalarda birlikte mesai harcama fırsatı bulduk. Kendisi ile uyumlu ve verimli bir çalışma ortamımız oldu. Kulübümüzü ziyaret ettiği gün kullandığım ifadelerin bu 8 senelik süre zarfında yaptığımız çalışmalardan oluşan görüşlerimin bir paylaşımıdır" sözlerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar