Süper Lig'in yıldız futbolcusu trafik denetimine yakalandı: Ne yapacağını şaşırdı!

Süper Lig'in yıldız futbolcusu trafik denetimine yakalandı: Ne yapacağını şaşırdı!
Pendikspor'un Surinamlı futbolcusu olan Leandro Kappel, polis ekiplerinin Maltepe'de yaptığı bir denetime takıldı. İşte detaylar...

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, usulsüz çakar ve siren kullanan ve emniyet şeridini kullanan sürücülere yönelik bir denetim gerçekleştirdi. Maltepe D-100 karayolu İdealtepe mevkiinde kurulan bir kontrol noktasında, araçlar durdurularak izin belgeleri incelendi. Denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ise ceza yazıldı.

aw127663-03.jpg

EMNİYET ŞERİDİNİ KULLANDIĞI İÇİN DURDURULDU

Pendikspor takımında forvet pozisyonunda oynayan Hollanda asıllı Surinamlı futbolcu Leandro Kappel ise polis ekiplerinin yaptığı bir denetime takıldı. Otomobiliyle emniyet şeridine girerek trafik kurallarını ihlal eden Süper Lig'in yıldız oyuncusu polis ekipleri tarafından fark edilerek durduruldu.

Ekiplerin kimlik kontrolünden sonra aracından indirilmek istenen ünlü forvet biraz aracında bekledikten sonra aracından indi. Kappel, ehliyetinin kontrol edilmesinden sonra Türkçe bilmemesi ve trafik polisleriyle anlaşamaması üzerine kulüpten bir kişiyi aradı. Telefondaki kişinin durumu izah etmesini talep eden Kappel, telefonunu polis memuruna verdi.

aw127663-02.jpg

6 BİN 439 TL CEZA VERİLDİ

Durumun kendisine anlatılmasıyla Pendikspor'un forvet oyuncusu olan Leandro Kappel'e emniyet şeridine girdiği için 6 bin 439 Türk lirası idari para cezası kesildi. Ceza yedikten sonra basın mensuplarının sorularını cevap vermeyen ünlü futbolcu aracına binerek denetim noktasından hızla uzaklaştı.

aw127663-01.jpg

aw127663-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar