Fatih Terim’in Panathınaıkos’tan alacağı maaş belli oldu! Yunan Basını şok rakamı duyurdu

Fatih Terim’in Panathınaıkos’tan alacağı maaş belli oldu! Yunan Basını şok rakamı duyurdu
Yunan basını, Panathinaikos'un yeni teknik direktörü olan Fatih Terim'in merak konusu olan yıllık ücretini duyurdu.

Uzun süredir yeşil sahalardan uzak olan teknik direktör Fatih Terim' Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla anlaşmaya vardı. Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaşla ilgili Yunan basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim'in daha önce çalıştırdığı takımlara kıyasla oldukça düşük bir ücretle anlaştığı belirtilirken, bu durum spor camiasında şaşkınlık yarattı.

Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşma sağlayan Fatih Terim'in, teknik direktör Ivan Jovanovic'in görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirildiği duyurulmuştu. Terim'in, Ivan Jovanovic'in elde ettiği maaş düzeyinde bir ücret alacağına dair iddialar gündeme geldi. Ivan Jovanovic'in, bonuslar hariç olarak 900 bin euro net ücret kazandığı belirtilirken, Fatih Terim'in de aynı ücret seviyesinde anlaşma yaptığı söylentiler gelen arasında.

Öte yandan, Terim'in Panathinaikos'a katılmadan önce kulüp hakkında kapsamlı bir araştırma yaptığı ve takımın mevcut durumu ve oyuncuları hakkında detaylı bilgi topladığı da aktarıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar