Süper Kupa finali için geri sayım başladı! Galatasaray ve Fenerbahçe'de son durum

Süper Kupa finali için geri sayım başladı! Galatasaray ve Fenerbahçe'de son durum
Fenerbahçe ile Galatasaray Cuma günü Suudi Arabistan’da gerçekleşecek olan Turkcell Süper Kupa hazırlıklarını sürdürüyor. Dev mücadele öncesi takımlarda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Türk futbolunun iki köklü ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile Galatasaray, Suudi Arabistan'da düzenlenecek olan Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Her iki takım da büyük bir heyecanla beklenen bu mücadele öncesi kadrolarındaki oyuncuların durumunu değerlendiriyor.

Fenerbahçe cephesinde, Rodrigo Becao ve Miha Zajc'ın tedavileri sürerken, maçta forma giyemeyecekleri belirtiliyor. Ayrıca Serdar Aziz'in gribal enfeksiyon geçirdiği ancak maça yetişme ihtimalinin olduğu ifade edilirken, Fred'in sahada olması bekleniyor. Sarı-lacivertli ekip, yarın Riyad'a uçacak ve Al-Awwal Park'ta son antrenmanını gerçekleştirecek.

Galatasaray cephesinde ise Sergio Oliveira ve Davinson Sanchez sakatlıkları nedeniyle Süper Kupa maçında forma giyemeyecekler. Sarı-kırmızılılar, yarın Florya'da son antrenmanlarını yapacak ve ardından Riyad'a hareket edecekler.

Süper Kupa organizasyonu, 2006 yılından bu yana düzenleniyor ve Galatasaray bu süre zarfında 6 kez şampiyonluk yaşarken, Fenerbahçe ise kupayı 3 kez müzesine götürmeyi başardı. Bu büyük mücadele, Suudi Arabistan'ın ev sahipliğinde 29 Aralık Cuma günü saat 20.45'te oynanacak. Futbolseverler, iki dev kulübün kıyasıya mücadelesini heyecanla bekliyor.


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar