Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor! İşte anlaşmaya vardığı yeni kanal...

Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor! İşte anlaşmaya vardığı yeni kanal...
Fox TV'de sunduğu Ana Haber Bülteni ile izlenme rekorları kıran gazeteci Fatih Portakal, Ağustos 2020'de görevinden ayrılmıştı. Bir süredir dinlenmekte olan sunucu ekranlara yeniden dönmek için başka bir kanal ile anlaşmaya vardı.

1 Mart''ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV, Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Özdil ve Ana Haber Bülteni sunucusu Korcan Karar''ın istifalarıyla birlikte sosyal

medyanın en tartışmalı gündemi haline gelmişti. Medyatava''nın yaptığı habere göre; kanalın yeni hamlesi ise tartışmaları alevlendirecek türden...

Fox TV''de sunduğu  Ana Haber Bülteni ile yıllarca ekranların açık ara farkla en çok izlenen haber sunucusu olmayı başaran Fatih Portakal, bilinmeyen bir nedenden ötürü görevinden ayrılmak istemişti. 2020 yılının yaz aylarında ekranlarda veda eden ve yalnızca Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayınlar ile gündeme yönelik görüşlerini aktaran Portakal, istifa krizleriyle gündem olan Sözcü TV ile anlaşmaya vardı. 

20 MART''TA EKRANLARDA OLACAK

Yılmaz Özdil''in genel müdürlükten Korcan Karar''ın genel yayın yönetmenliğinden istifasının ardından Özdil''in yerine getirilen Alişer Delek transferlere hızlı bir başlangıç yaptı.

Delek, geçtiğimiz haziran ayında Fox Haber''den ayrılan Özgür Çakmakcı''yı "Haber Koordinatörü" olarak haber masasının başına, Cansel Poyraz Akyol''u da koordinatör olarak programların başına getirdi.

İlk ekran yüzü transferi olarak da Delek, 2020 yılında Fox TV''den ayrılan son dönemde Youtube üzerinden yaptığı yayınlarla dikkat çeken Fatih Portakal''ı kadrosuna kattı.

Delek''in A takımı; Portakal, Çakmakçı ve Akyol oldu. Portakal''ın 20 Mart Pazartesi günü Sözcü Ana Haber''de ekranlarda olacağı öğrenildi.







 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar