Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye zehir gibi sözler! ''Hiç güven veren biri değil''

Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye zehir gibi sözler! ''Hiç güven veren biri değil''
20 Mart tarihi itibariyle Sözcü TV'de Ana Haber Bülteni ile ekranlara dönecek gazeteci Fatih Portakal, Memleket Partisi Muharrem İnce hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son günlerde kendisini eleştiren gazetecileri telefonla arayarka polemiğe girdiği için eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. 

İlk olarak gazeteci Nevşin Mengü''yü arayan İnce, Mengü''nün kendisi için kullandığı "AKP''den İnce için propaganda çalışması yapılıyor" sözlerine sert tepki göstermişti. Youtube kanalından yaptığı yayında İnce ile arasında geçen telefon görüşmesini aktaran Mengü, yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı belirtirken bir tepki de gazeteci Fatih Portakal''dan geldi.

2020 yılında Fox TV''deki görevinden ayrılarak inzivaya çekilen sunucu ve gazeteci Portakal, uzun bir aranın ardından Sözcü TV ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.İnce ve Mengü arasında geçene benzer bir görüşmenin de kendisiyle yapıldığını belirten tecrübeli gazeteci, Muharrem İnce''yi üslubu ve kullandığı ifadeler nedeniyle eleştiri bombardımanına tuttu.

"MUHARREM İNCE HİÇ GÜVEN VEREN BİRİ DEĞİL"

Muharrem İnce''nin kendisine eleştirel yorumlarda bulunan gazetecileri mesaj ya da arama yolu ile rahatsız etmesinin ardından, Fatih Portakal kendisine mesaj atan Muharrem İnce''ye ateş püskürdü. Portakal, "Şimdi böyleyse iktidara gelse ne olacak? Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce” dedi. Fatih Portakal, Youtube kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Mesaj atmış bana işimi öğretmeye çalışıyor. Muharrem İnce mesaj atmış, ''Kırıldım, bir daha sana çıkmayacağım'' falan diyor. Bana işimi öğretmeye çalışıyor. Ben sana işini öğretiyor muyum? Herkes kendi işini yapsın!"

İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün

"Dün Nevşin’i de aramış, böyle bir iki cümle söylemiş Nevşin gereken cevabı vermiş. Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün." 

Muhalefette böyleyse iktidara gelse ne olacak?

"Şimdi muhalefetteyken böyle! Acaba iktidara gelse ne olacak? İktidara geldiğinde demokrat bir yönetici olabilecek mi? Hoşuna gitmeyen gazeteciyi Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar