Evden atılan aile 2 gündür sokakta yaşıyor!

Evden atılan aile 2 gündür sokakta yaşıyor!
Eskişehir’de bir aile tahliye kararı verildiği için evden atıldı. Çolak ailesi iki gündür dışarda yaşıyor. Komşuların yardımı ile ayakta kalmaya çalışıyor.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yaşayan Murat Çolak, geçirdiği iş kazası sonucunda çalışamaz hale gelmesi ve kira borcunu ödeyememesi nedeniyle evinden çıkarıldı. Eşi ve 11 yaşındaki kızıyla birlikte sokakta yaşamaya başlayan Çolak, komşularının yardımıyla geçimini sağlamaya çalışıyor.

Geçen yıl inşaat sektöründe çalışırken geçirdiği kaza sonucunda yüzde 14 engelli raporu alan ve tedavi masraflarını karşılayamayan Murat Çolak, oturdukları evin sahibinin mağduriyetini anlayışla karşıladığını ve borcun yavaş yavaş kapatıldığını belirtiyor. Ancak evin satılması ve yeni ev sahibiyle yaşanan anlaşmazlık sonucunda tahliye edilen Çolak ailesi, sokakta yaşamaya başladı.

"2 gündür dışarıda kalıyoruz, komşular yardımcı oluyor" diyen Murat Çolak, durumlarının zorluğuna dikkat çekiyor. Eşi ve çocuğuyla birlikte sokakta yaşam mücadelesi veren Çolak, komşularının desteğiyle beslenme ihtiyaçlarını karşılayabildiklerini belirtiyor.

Çolak, yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, "Yetkililerden bize yardımcı olmalarını, en azından ameliyat olana kadar bir çatı sağlamalarını talep ediyoruz. Herhangi bir sigortam veya gelirim yok. Hasta olmama rağmen iş arıyorum. Her şeyi göze aldım. Eşim ve çocuğum dışarda kalmasın istiyorum" ifadelerini kullanıyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar