Evren Devrim Zelyut net rakam verdi! Borsa İstanbul'da yatırımcı o seviyeye çok dikkat etmeli

Evren Devrim Zelyut net rakam verdi! Borsa İstanbul'da yatırımcı o seviyeye çok dikkat etmeli
Çarşamba günü için gözler dolar kuruna çevrilirken, ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut borsayla ilgili açıklamalar yaptı. Zelyut net rakam vererek Borsa İstanbul için önemli uyarılarda bulundu.

GÜNBOYU-HABER MERKEZİ

Borsa ve döviz ve yatırımıyla ilgilenen milyonlarca vatandaşın merakla beklediği açılışı değerlendiren ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, Borsa İstanbul ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Evren Devrim Zelyut, "Bu sabah piyasalara baktığımızda dün Microsoft firmasının karının beklenenden daha düşük gelmesi nedeniyle piyasalarda bir negatif eğilimi izliyoruz. ABD vadelileri eksi, Asya''ya baktığımızda oynaklık, karışık bir görünüm var" açıklamasında bulundu.

"O SEVİYEYE ÇOK DİKKAT EDİLMELİ"

Borsa İstanbul ile ilgili de konuşan Zelyut, "Yatırımcı 5300 seviyesine çok dikkat etmeli" dedi.

Evren Devrim Zelyu, "Borsa İstanbul''da baktığımızda da dün belirttiğimiz önemli bir seviye olan 5350''nin üzerinde tutulduğunu görüyoruz. Bu seviyeye bugün de özel bir önem atfediyoruz. 5300 seviyesinin aşağıya doğru geçilmesi halinde 5200''e doğru bir düşüş ve daha aşağıyı deneme çabaları görülebilir. 

Bu yüzden yatırımcı 5300 seviyesine çok dikkat etmeli. Eğer buradan bir tepki görürsek de 5500''e doğru bir yönelim gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Haberde anlatılanlar Evren Devrim Zelyut''un görüşleridir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar