Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı!

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı!
Fenomen olan Uzman Psikiyatrist Esra Ezmeci'ye gelen soru sosyal medyada gündem oldu. İsmini vermek istemeyen şahsın açıklaması sonrası Viral "Neden cinsel beraberliğiniz yoktu?" diyerek soru sordu .

Hayatta Her şey Var programında klinik psikolog Esra Ezmeci ve Nur Viral izleyicilerden gelen sorulara yanıt veriyor. Uzun bir süre sonra programa erkek katıldı. Erkeğin sesini duyan Viral "Uzun zaman sonra programımızda yer alan nadir beylerden biri" ifadelerini kullandı.

 

İsmini vermek istemeyen kişi eşini bir kere aldattığını ve uzun zamandır eşiyle cinsel ilişkiye girmediğini programa telefonla katılarak itiraf etti.

VİRAL, "NEDEN CİNSEL BERABERLİĞİNİZ YOKTU?"

Canlı yayına bağlanan kişi "Eşimle 20 senedir evliyim 3. çocuğumuz oldu, 4 yıldır eşimle beraberliğimiz olmadı affınıza sığınarak bir hata ettim ama bunu isteyerek değil de sinirle nasılsa ettim. Bunu öğrendi. Sen yolladın beni benim hatam dedim" deyince Nur Viral dayanamadı ve "Neden cinsel beraberliğiniz yoktu?" diyerek soru sorarak detayları öğrenmeye çalıştı.

 

 

Seyirci ise buna yanıt olarak "Bir sorunu yok ben çocuk olunca ben koltukta yattım" şeklinde konuştu.

Viral ise "Ben bir erkeğe hep sormak isterdim" diyerek "Çocuğunu eşiniz emzirirken siz orada yatarken aslında eşiniz sizi dış dünyaya kendi elleriyle mi itti?" diyerek herkesi şoke eden bir soru sordu.

Nur Viral daha sonra ise adama aldattığı kadını nerede bulduğu konusunda ısrarlı sorular sordu ama telefondaki kişi "Tek gecelikti tanımıyordum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar