Böyle iğrenç bir itiraf daha görmediniz! Bir de tavsiye istediler

Böyle iğrenç bir itiraf daha görmediniz! Bir de tavsiye istediler
Fenomen olan Uzman Psikiyatrist Esra Ezmeci'ye gelen bir itiraf sosyal medyada gündem oldu. Ezmeci'nin verdiği cevap da çok konuşuldu. Okuyanlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

Kısa süre önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Esra Ezmeci’ye gelen itiraf pes dedirtti. Takipçilerinden gelen itiraflar doğrultusunda onlara tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci gelen itirafa karşı cevap verdi.

Uzman Psikolog olan Esra Ezmeci’ye gelen itiraflar şaşırtmaya devam ederken gelen bir itiraf sosyal medyada büyük tepki çekti.

GÖRÜMCELER VE ELTİLER BİR OLDU! KOCALARINI ALDATTI

“Eltim ve görümcemle birlikte olup kocalarımızı aldattık 3 erkek kardeşlerdi. Görümcem söyleyeceğim diye tehdit ediyor” Sözlerini kullanarak 3 kadının bir olup kocasını aldatmasını Ezmeci''nin bir takipçisi itiraf etmiştir.

ÜÇÜNÜZÜN DE HATASI VAR

Çaresiz bir şekilde ne yapacağını bilemeyen o takipçi, uzman psikolog Esra Ezmeci''den tavsiye istedi. 

Ezmeci ise yaptığı açıklamada “burada sadece biriniz değil üçünüzün de hatası var. Sizin durumunuzu anlatırsa kendisi de zor duruma düşecek. Baştan böyle bir hataya bulaşmamanız gerekiyordu. En azından devam eden bir şey varsa mutlaka sonlandırın.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar