Böyle iğrenç bir itiraf daha görmediniz! ''Yok artık'' dedirtti

Böyle iğrenç bir itiraf daha görmediniz! ''Yok artık'' dedirtti
Ünlü uzman Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. İlişkiler hakkında verdiği taktik ve tavsiyelerle tanınan Ezmeci'ye bu defa öyle bir soru geldi ki 'yok artık' dedirtti...

Esra Ezmeci, yazdığı kitaplar ve kendine has yöntemleri ile takipçilerine destek olmaya çalışıyor. Neredeyse her gün onlarca itiraf paylaşan Ezmeci, her seferinde daha da şaşırtıyor.

Instagram hesabında 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Ezmeci, takipçilerinden gelen soru ve itiraflara verdiği yanıtlarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir takipçinin tecavüzcüsüyle evli olmasını itiraf etmesi gündem olmuştu. Bu kez kadın takipçisinden gelen itiraf Esra Ezmeci’yi şoke etti.

 

MİDE BULANDIRAN İTİRAF

Kadın takipçi mesajında "Kocamı 3 kişiyle aldatıyorum ancak o zaman kendimi mutlu hissediyorum biri amcası ne yapmalıyım?" itirafında bulundu.

Şoke eden mesaja Esra Ezmeci "Bu tarz ilişkilerin sonu çoğunlukla zara verici olacaktır. O yüzden burada 3 kişinin verdiği mutluluk doğru bir duygu durumu değil en doğrusu tüm hepsine bir anda son verin" tavsiyesinde bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar