Böyle sapkınlık ne görüldü ne duyuldu! Esra Ezmeci ateş püskürdü

Böyle sapkınlık ne görüldü ne duyuldu! Esra Ezmeci ateş püskürdü
Ünlü uzman Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. İlişkiler hakkında verdiği taktik ve tavsiyelerle tanınan Ezmeci'ye bu defa öyle bir soru geldi ki 'yok artık' dedirtti...

Eşleri ile yaşadığı sıkıntılardan dolayı sosyal medya kullanıcılarına tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, sosyal medyada olay yarattı. Ezmeci’ye akıl danışan iki kadının paylaşımları ise herkesi şaşkına çevirdi.

Cinsellik üzerine verdiği tavsiyeler ile yeni dönemin Haydar Dümen’i olarak anılan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün akşam düzenlemiş olduğu soru – cevap etkinliği ile yine dikkatleri üzerine çekti.

Bir sosyal medya kullanıcısının sapkın isteği mide bulandırırken diğerinin uğradığı ihanet yürekleri dağladı.

BAŞKA ERKEKLER İLE BİRLİKTELİK YAŞAMASINI İSTEDİ!

Ezmeci’ye danıştığı konu ile sosyal medyayı adeta salladı. Kocasının, başka erkekler ile birlikte olmasını istediğini söyleyen kadın, bu isteğe olumlu yanıt verdiğini ifade etti. “Bu durum ilişkimizi olumsuz etkiler mi?” sorusunu Ezmeci’ye yönelten kadın, sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır eleştirildi.

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci, o paylaşıma şu şekilde karşılık verdi: “Buna hiç olumlu bakmayın ve kabul etmeyin. Bu yüzden birçok ilişki bitebiliyor. Nasıl böyle bir şeye olumlu bakabiliyorsunuz aklım almıyor bazen. Böyle bir durum yaşanmış evlilik artık evlilik değildir.”

“SİZ O ZAMAN ORADA OLMAYIN”

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci’nin dün akşam düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine katılan bir diğer sosyal medya kullanıcısı da paylaşımı ile dikkat çekti. Kocasına böbreğini verdiğini ancak karşılığına aldatılmak ile aldığını belirten sosyal medya kullanıcısı, resmen yürekleri dağladı. Esra Ezmeci ise bu duruma şu şekilde bir karşılık verdi: “Siz iyilik için yapmışsınız ama karşınızdaki bunu anlamamış. Çok büyük bir fedakarlık ama bunu anlamayan kişiler inanın yine bir fedakarlığa ihtiyaçları olacaktır. Siz o zaman orada olmayın.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar