Armağan Çağlayan da şaşırdı! Esra Ezmeci kadınların cinsel organına sürmesi gereken yağı açıkladı

Armağan Çağlayan da şaşırdı! Esra Ezmeci kadınların cinsel organına sürmesi gereken yağı açıkladı
Ünlü uzman Psikolog Esra Ezmeci, Gör Beni serisinin bu haftaki bölümünde Armağan Çağlayan’ın konuğu oldu. Cinsel terapi eğitimi aldığını ifade eden Ezmeci "Ben daha çok ilişki terapisti olarak yöneldim" dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden cinsellik itiraflarını yorumlayarak yanıtlayan ve ilişkiler hakkında verdiği taktik ve tavsiyelerle tanınan Esra Ezmeci Armağan Çağlayan’ın bu haftaki konuğu oldu. Armağan Çağlayan Hürrem yağına dair de bakın ne sordu...

+18 itiraflarını yorumlayan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, enerji inancıyla psikoloji bilimini birleştirdiğini ve sosyal medyada psikologluk yapmak zorunda hissetmediğini söyledi.

PSİKOLOGLAR SEVMİYORLAR ELEŞTİRİYORLAR

Esra Ezmeci "Ben soru-cevapla oldukça duyuldum, sormaktan çekinilen soruları cevapladığım için oldukça duyuldum. Beni öteki psikologlar oldukça sevmiyorlar eleştiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yaptığının hususi hayatına dair bulunduğunu söyleyen Esra Ezmeci "Orası gerçek psikologluk mu değil" dedi.

Armağan Çağlayan Esra Ezmeci''ye oldukça konuşulan o mevzuyu da sordu. "Siz okumuşsunuz eğitiminiz var fakat bir taraftan da Hürrem yağını oranıza sürerseniz kocanız filan diyorsunuz acayip kısaca size acayip gelmiyor mu?" şeklinde konuştu.

“LAVANTA YAĞI HUSUSİ BÖLGENİZE DOKUNDUĞUNUZDA UYARILMA HİSSEDECEKSİNİZ”

Esra Ezmeci ise "Ben buna inaniyorum yağların gücüne eczacı kızıyım, bitkilerden ilaç yapmaya da inanıyorum. Enerjiye çok inanıyorum, psikologlukla bunu birleştiriyorum. Psikoloji bilimimin yanına bunları koyuyorum, kendim de kullanıyorum" sözlerini dile getirdi.

Lavanta yağının uyarıcı bir özelliği bulunduğunu söyleyen Ezmeci, “Hürrem’in cinsellikte en oldukça kullandığı şey lavanta yağıdır. Lavanta yağı hususi bölgenize dokunduğu vakit hususi bir uyarılma hissedeceksiniz, ısı benzer biçimde yanma gibi” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar