Erdoğan son seçimde yüzde 71 oy almıştı: Malatyalıların üst üste gelen zamlar sonrası tercihleri kim oldu

Erdoğan son seçimde yüzde 71 oy almıştı: Malatyalıların üst üste gelen zamlar sonrası tercihleri kim oldu
'Mor Mikrofon' isimli Youtube kanalı geçtiğimiz seçimlerde yüzde 71 ile AKP ve Cumhur İttifakı'nın kazandığı Malatya'da vatandaşlara “Olası bir erken seçim olursa oyunuzu kime kullanırsınız?” diye sordu. Cevaplar ise oldukça şaşırtıcı...

Özellikle son zamanlarda art arda gelen zamlardan sonra sokak röportajları vatandaşların nabzının tutmaya devam ediyor. Her geçen gün yenisinin çekildiği röportajlarda ilginç diyaloglar da ortaya çıkıyor.

Bu sefer ki sokak röportajının adresi ise geride kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 71 oy ile AKP’nin ve Cumhur İttifakı’nın kazandığı Malatya oldu.

Youtube’da yayın yapan ‘Mor Mikrofon’ isimli kanal, Malatya’da vatandaşlara “Olası bir erken seçim olursa oyunuzu kime kullanırsınız?” diye sordu. AKP’nin kalesi olarak da adlandırılan Malatya’da vatandaşlar ekonomi yönetimini yerden yere vururken, tercihlerini ise yine AKP’den yana kullandı.

Artan kira fiyatlarından, art arda gelen zamlardan şikayet eden çoğu vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetinden başka ülkeyi kimsenin yönetemeyeceğini söyledi.

Sokak röportajı ise sosyal medyada oldukça tartışma yarattı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar