Gürkan Hacır'dan bomba iddia: CHP'de sürpriz bir isim daha genel başkan adayı oluyor

Gürkan Hacır'dan bomba iddia: CHP'de sürpriz bir isim daha genel başkan adayı oluyor
Gazeteci Gürkan Hacır, TV100’ün sevilen programı Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu'nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, tv100.com yazarı Fuat Uğur ve Gazeteci Gürkan Hacır, Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programına konuk oldu.

Gürkan Hacır, CHP'de devam eden değişim tartışmalarına ve CHP eski İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlere az bir süre kalmışken, CHP'nin Genel Başkanlığı için farklı isimlerin olduğunu söyleyen Hacır, "Gürsel Tekin’in de ismi geçmenin ötesinde, adaylık çıkışı yapacağı konuşuluyor. Yarın ya da öbür gün Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşmesi var. Arkasından o da adaylığını açıklayabilir" diye konuştu.

Ardor’un “Tekin ile Kılıçdaroğlu bir görüşme yapabilir diyorsunuz. Adaylığını mı açıklayacak yani? sorusuna ise, Hacır, “Bir yeşil ışık ve sinyal alırsa bence kendini açıklar “ şeklinde cevap verdi.

Canan Kaftancıoğlu’nun Gürsel Tekin’i sevmeyeceğini ve aday olmasını istemeyeceğini belirten Hacır, “Bunun yanında İmamoğlu, Gürsel Tekin’e mesafeldir ama yine zorda kalırsa o olsun der. Her ismin kendine has bir özelliği var" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar