99 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayfer, Zeynep Bastık'tan bakın ne istedi?

99 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayfer, Zeynep Bastık'tan bakın ne istedi?
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremden 99 saat sonra 15 yaşındaki Ayfer, enkazdan çıkarılırken ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın şarkısını dinlemek istedi. Bastık ailesini kaybeden Ayfer’in ve iki kardeşinin de eğitim hayatları boyunca destek olacağını açıkladı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremin ardından 10 ilde büyük hasarlara yol açmıştı. Harabeye dönen binanın altından 99 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Ayfer, Zeynep Bastık’ın şarkısını dinlemek istediğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu 99 saat sonra enkaz altından çıkarılan 15 yaşındaki Ayfer’i ve 101’inci saatte 13 yaşındaki kardeşi Fatma’yı enkazdan sağ çıkardı.

ZEYNEP BASTIK "EĞİTİM HAYATLARI BOYUNCA DESTEK OLUCAM"

Kurtarma sırasında Ayfer şarkıcı Zeynep Bastık’ın seslendirdiği ''Gül Beyaz Gül'' şarkısını dinlemek istedi. O anları gören Bastık eğitim hayatlarında maddi manevi destekte bulunacağını söyledi.

Zeynep Bastık o anları paylaşarak "Ayfer''e ve kız kardeşine ulaştık, ailesini yakınları kaybettiklerini öğrendik, çok çok üzgünüm. En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer''le, o şarkı konser ne isterse... Kız kardeşiyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi manevi yanlarında olacağıma da söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar