Depremde yan yatan bina görenleri hayrete düşürdü! 1-2 metrelik temel atılması cinayete teşebbüs değil mi?

Depremde yan yatan bina görenleri hayrete düşürdü! 1-2 metrelik temel atılması cinayete teşebbüs değil mi?
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen iki büyük depremin ardından camları kırılmayan çiziği, kırığı dahi bulunmayan temeliyle yan yatan binayı görenler, "Uzmanı değilim ama 5 kat binaya 1-2 metrelik temel atılması cinayete teşebbüs değil mi? gibi yorumlarda bulundular.

Tüm Türkiye''yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremde temeliyle yan yatan bina görenleri hayrete düşürdü. 

Kahramanmaraş 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17''de biri 7,7 diğeri 7,6 büyüklüğünde iki depremle sallandı. Türkiye''nin 10 ilinde büyük hasarlara yol açan deprem Orta doğudan da hissedildi. 7,7 büyüklüğündeki yaşanan felakette binanın temeliyle yan yatması uzmanları bile şaşırttı. 

Fay hattının yüzeyleri doğu-batı yönünde hareket ettirdiği noktaya yakın olan binaların, ne kadar sağlam olsalar da deprem şiddetine dayanamadığı görülüyor. 5 katlı temeliyle yan yatan binanın görüntüsü, kısa sürede tıklanma rekoru kırarken bir sosyal medya kullanıcısı, "Deprem bölgesinden bir bina komple temelden kalkmış... Uzmanı değilim ama bilenler yazsın, 5 kat binaya 1-2 metrelik temel atılması neredeyse cinayete teşebbüs değil mi?!" gibi yorumlarda bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar