Acılı annenin yürek dağlayan sözleri: Bunların hesabını kim verecek?

Acılı annenin yürek dağlayan sözleri: Bunların hesabını kim verecek?
Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Hatay’da Reyhanlı Devlet Hastanesine yeni atanan 3 aylık psikiyatri doktoru 33 yaşındaki Emre Özarslan için umutlu bekleyiş sürüyor.

Hatay’ın Reyhanlı Devlet Hastanesine yeni atanan 33 yaşındaki oğlunun enkazdan çıkarılacağı günü bekleyen anne, “ Demirler serçe parmağım kalınlığında. Çimento, çimento değil. Rezidans bina diye süslemişler. Bu yaşanılanların hesabını kim verecek?" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Antakya İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Rönesans Rezidans''da ekipler arama- kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Depreme lüks rezidansta yakalanan psikiyatri doktoru Emre Özarslan''dan hala bir haber yok.

“3 GÜNDÜR OĞLUMUN ÇIKARILMASINI BEKLİYORUZ”

Anne Müberra Özarslan (65), "Evladımdan yana hiç umudumu yitirmedim. En geç sabah 8''de kalkar işe gider diye düşündüm. Ancak ağabeyi, Emre''ye ulaşamayınca apar topar buraya geldi. Arkasından da ben geldim. Geldiğimde az sayıda insan vardı. Onlar arasında da düzen sağlanamamıştı. 3 gündür oğlumun çıkmasını bekliyoruz. Şu anda hala umudumuzu yitirmedik. O yüzden böyle konuşabiliyorum. Oğlum inşallah enkazdan sağlıklı bir şekilde çıkacak" şeklinde konuştu.

HATAY İLK GÖREV YERİYDİ

Müberra Özarslan, "Ben üç çocuk büyüttüm. Emre, en küçükleri evlatlarımın arasında. Ucu ucuna giden bir geçimle, çabalarımızla evlatlarımı bugüne kadar getirdim. Emre çalışkan biriydi. Psikiyatri bölümünü de isteyerek okudu. 3 ay önce Reyhanlı Devlet Hastanesi''ne atandı. İlk görev yeriydi ve çiçeği burnundaydı. Mesleğini çok seviyordu. Bu binayı da güvendiği için isteyerek tuttu. Ancak şöyle binaya baktığımız zaman her şeyi görebiliyoruz. Demirler serçe parmağım kalınlığında. Çimento, çimento değil. Rezidans bina diye süslemişler. Bana göre insanı insan yapan ne biliyor musun? Ne tahsil ne de para. En önemlisi vicdan. Bu yaşanılanların hesabını kim verecek?" diye konuştu.(DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar