Zeynep Bastık depremzede Ayfer'e verdiği sözü tuttu!

Zeynep Bastık depremzede Ayfer'e verdiği sözü tuttu!
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6'lık depremle,10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Kahramanmaraş’ta enkaz altından depremin 99'uncu saatinde yoğun çabanın ardından 15 yaşındaki Ayfer, kurtarıldı. Ayfer’in arama kurtarma ekiplerinden ilk isteği şarkıcı Zeynep Bastık’ın “Gül Beyaz Gül” parçasını istemişti.

Ayfer (15) depremin 99’uncu saatinde, 13 yaşındaki kardeşi Fatma ise depremin 101’inci saatinde enkaz altından canlı çıkarıldı.

İLK İSTEĞİ ZEYNEP BASTIK’IN ŞARKISI OLMUŞTU

Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi''ndeki enkazda kurtarma çalışmaları 10 saat süren sürdü. İtfaiye erleri, Ayfer''in bilincini açık tutmak için sürekli olarak genç kızla konuşarak, sorular sordu. Ayfer’in ilk isteği, Zeynep Bastık’ın ‘Gül Beyaz Gül’ şarkısı oldu ve dondurmayı özlediğini ifade etti.

Antalya Büyükşehir itfaiye ekibi, genç kızın istediğini geri çevirmedi ve cep telefonundan açtıkları şarkıyı dinletti. Ayrıca Ayfer''e birlikte dondurma yeme sözü verdi.

 

Enkazdan canlı olarak çıkarılan iki kardeş, sağlık ekiplerine teslim edildi. Zeynep Bastık, Ayfer''in duygu yüklü görüntülerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

O anların basına yansımasının ardından Zeynep Bastık, 15 yaşındaki Ayfer ve kız kardeşi Fatma’ya yardım eli uzatmış, onların tüm eğitim masraflarını karşılayacağını duyurmuştu.

Ünlü şarkıcı hastanede tedavisi süren Ayfer’le telefonla görüntülü görüşme de yaptı. Duygusal anların yaşadığı görüşmede Zeynep Bastık, Ayfer’e moral vermeye çalıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar